Ba&Co

 

De twee persoonlijkheden, die van Filippo en Nicola, zijn zeker verschillend, maar beiden verbonden door een levendige, diepgewortelde vriendschap die dag na dag groeit om zich te verstrengelen als de takken van de wijnstok, een leven gedeeld in de passie voor de wijngaard en zijn fruit, en vandaag als door waanzin bevinden ze zich op één pad dat hen ziet afwisselen in keuzes, geuren en kleuren, om leven te geven aan de uitdrukking van hun koppigheid "l'Initium".

 

Waarom "Initium" ... omdat het het begin wil zijn van een nieuwe manier om wijn te bedenken, omdat het de eerste wil zijn om de melanges die vakkundig zijn gemengd in een enkele blend te verbeteren, omdat het de eerste is die zichzelf niet verkondigt, maar wil ontdekt worden.

Alles is ?

Geen onzekerheid maar degelijkheid van kwaliteit, evenwicht, een schatkist die geopend moet worden om de verbazing van de frisheid van zijn lichaam, de geuren en kleuren van ons Siciliaanse platteland in die tijd, de minerale energie, de rijkdom van de bodem te ontdekken.

Een uitnodiging tot het nieuwe concept van genieten in vriendschap met nonchalance, om je te laten vangen door je verlangen naar "Initium".

 

WIJNMAKER
Colombo Nicola werd geboren in San Giuseppe Jato in de provincie Palermo, een land gewijd aan wijn, en voelde onmiddellijk zijn passie voor het platteland en voor de wijngaard. Gedreven door het verlangen om te denken aan een natuurlijke fruitwijn, vol aangenaamheid en sensaties, heeft hij zich geprojecteerd in de richting van de zoektocht naar een wijn die het idee van oenologisch Sicilië aan de wereld communiceert.

Jarenlange aandacht voor de teelt van de wijnstok, voor het experimenteren met het mengen van de druiven, hebben vruchten afgeworpen, de welverdiende erkenning.

Vandaag, door het ingeslagen pad voort te zetten, wilde hij zijn droom bekronen, zijn eigen INITIUM-wijn tot leven brengen en met Filippo, zijn levenslange vriend, het idee delen van een project dat werkelijkheid is geworden.